18 d’ag. 2016

Notícies breus

Novament, a continuació us deixo un recull de les notícies dels últims dies (Només notícies, no novetats) explicades breument. Si continueu llegint trobareu nova informació sobre Rihanna, Lady Gaga, Nicki Minaj i Borgeous, entre altres:

Needed Me de Rihanna va aconseguir arribar al número 1 de la llista Dance Club Songs de Billboard de la setmana passada, que classifica les cançons més populars als locals d'oci nocturn dels Estats Units. És el 27è número 1 de la barbadenca en aquesta llista, i el quart  que aconsegueix aquest any, després de Work, This Is What You Came For i Kiss It Better (que va posicionar-se al número 1 fa dos setmanes). A més, Needed Me i Bitch Better Have My Money han estat certificades als Estats Units com a doble disc de platí aquesta setmana.
A més, hem sabut que Rihanna participarà al film Ocean's 8 (una espècie de remake de la pel·lícula Ocean's 11 però amb protagonistes femenines). El rodatge començarà a l'Octubre i tindrà lloc a Nova York, així que la cantant tindrà un mes de vacances entre el final de la gira ANTI World Tour aquesta setmana i l'inici del rodatge.
Font.

Una altre dels artistes dels que tenim que parlar és The Weeknd, que ja comença a treballar en el seu proper disc, que està previst per al 2017. De moment s'ha trobat a l'estudi amb Cashmere Cat, un productor que possiblement us sonarà per que va col·laborar amb Ariana Grande a Be My Baby i Adore. ACTUALITZAT: En efecte col·laboraran, però per al disc del productor noruec.

Una altra que ha estat vista a l'estudi treballant en el seu proper disc és Shakira. La colombiana va publicar una fotografia a l'estudi amb SupaDupa i el grup MAGIC. Shakira i aquesta formació ja van col·laborar a Cut Me Deep, una de les cançons de l'últim disc de la cantant.
Com segurament ja sabreu, Lady Gaga ha anunciat el primer senzill de LG5, però això no és tot: la setmana passada va estar a Los Angeles per rodar noves escenes de la sisena temporada d'American Horror Story, que es començarà a emetre el mes que ve. A més, finalment Gaga ha confirmat la seva participació al remake del film A Star Is Born (que ja estava confirmat al 99%), i a més hem sabut que grabarà música per aquesta pel·lícula. No sabem si seran covers de la banda sonora originals o cançons noves.

També toca parlar de Borgeous, que el divendres passat va publicar el seu primer àlbum d'estudi, anomenat 13.

Adele ha desmentit el rumor que assegurava que la cantant anglesa actuaria a la mitja part de la edició de l'any que ve Superbowl.

També hem conegut noves informacions en relació amb Katy Perry: Swae Lee, un dels dos membres del grup Rae Sremmund i compositor del Formation de Beyoncé, ha dit que la cantant nord-americana ha gravat una cançó composada per ell. A mi m'ha sorprés, ja que l'estil de Rae Sremmund poc té a veure amb el bubblegum pop habitual en la discografia de Katy Perry. Una informació publicada per el diari anglés Heat situa la data de llançament de KP4 a finals d'any, entre els mesos d'Octubre i Novembre. Però ni la cantant ni el seu equip no han dit res sobre la data de llançament, que serà o a finals d'any o durant els primers mesos de 2017.

Drake ha publicat unes misterioses imatges que semblen ser fotogrames d'un curtmetratge o una pel·lícula. La única cosa que en sabem d'aquest projecte és que s'anomenarà Please Forgive Me i que inclourà música del seu últim àlbum Views. Jo aposto per que serà un videoclip llarg per a diverses cançons del disc, a l'estil del videoclip de G.U.Y de Lady Gaga o del curt de The Pinkprint de Nicki Minaj. 

I parlant de Nicki Minaj, el productor London On Da Track, un dels que està involucrat en el seu proper treball discogràfic, ha donat noves informacions:  ha dit que serà un disc amb més presència pop i menys rap/hip-hop. També ha dit la rapera nascuda de Trinidad però de nacionalitat americana té previst trobar-se a l'estudi amb Drake durant els propers dies per col·laborar novament amb ell. Ella ja ha col·laborat amb el canadenc en diverses ocasions, entre les que hi ha els senzills Only, Truffle Butter i Moment For Life.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada