29 de des. 2016

Els àlbums més esperats del 2016 (Part 1/3)

Durant el 2016 molts artistes interessants han llançat nous discos, com és el cas de Lady Gaga, AlunGeorge o Rihanna; però al llarg del 2017 també arribaran àlbums que realment prometen ser molt interessants. He dividit aquest reportatge en tres parts, una es publicarà avui, una altra demà i la última el dia 31, sempre a les 10:00.


Avicii (A3)

Tim Bergling
Ja vaig incloure aquest disc a la llista que vaig fer fa un any. La tardor del 2015 Avicii va dir que veia molt probable llançar un disc al 2016, però des d'aleshores han passat moltes coses, entre les quals n'hi ha una de destacadíssima: la seva retirada en principi definitiva dels escenaris. Al Març Avicii va punxar un gran nombre de noves cançons en el que serà el seu últim Ultra Music Festival, que segons la meva  opinió ja era material de sobres per llançar un disc. Fa unes setmanes, el suec va confirmar que tornava a l'estudi per primera vegada des de la seva retirada al mes d'Agost i en una nota de premsa fa pocs dies va confirmar que, en efecte, el seu tercer dic es posaria a la venda al 2017.


More Life Album Cover.jpgDrake (More Life)


Inicialment programat pel mes de Desembre, el nou projecte de Drake -que ell vol que anomenem llista de reproducció i no àlbum- More Life finalment arribarà al 2017. D'aquest disc ja n'hem pogut escoltar tres cançons: Fake Love, Sneakin' i 2 Birds 1 Stone. A més, ha mostrat la portada del disc, que és una imatge del seu pare (No em pregunteu per què).
La veritat és que tampoc és que tingui unes expectatives molt elevades en relació a aquest disc, però segur que hi haurà unes quantes cançons molt bones.


Ed Sheeran


Pocs detalls se saben del tercer disc d'Ed Sheeran, a part del fet que ja fa un temps que hi està treballant, perquè va registrant cançons i que molt possiblement arribarà al 2017. S'ha dit que podria contenir la esperada col·laboració amb Martin Garrix Rewind Repeat it, però realment jo considero que el més probable és que aquesta cançó no es llanci mai. Una altra estrella del món de la música dance/electrònica que es possible que es comenta que hauria treballat amb Sheeran és Kygo. Tot i que no han col·laborat anteriorment, el noruec ja ha remesclat un parell de cançons seves.


Fergie - Double Dutchess
Resultat d'imatges de julia michaels
Fergie va iniciar la promoció del seu segon treball discogràfic en solitari quan a finals de 2014 va publicar el primer senzill L.A Love, que tot i ser una cançó més que correcta no va aconseguir el suport que necessitava per seguir endavant amb el llançament del disc. La promoció de Double Dutchess va quedar congelada fins que aquest estiu va publicar Milf Money, una cançó que podriem haver sobreviscut sense sentir mai; i fa unes setmanes va presentar Life Goes On. D'aquest disc també n'hem pogut veure la portada

Julia Michaels

Aquesta jove -de moment compositora i vocalista- de Los Angeles va signar un contracte amb Republic Records fa unes setmanes pel llançament del seu primer disc en solitari. Julia Michaels ha composat cançons com Sorry de Justin Bieber, Love Myself de Hailee Steinfeld o All In My Head de Fifth Harmony (Per posar només tres exemples), i ha col·laborat vocalment a Carry Me de Kygo i a Invincible de Borgeous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada