24 d’abr. 2017

Kygo estrena vídeo per a It Ain't Me + Anàlisi


Kygo ha estrenat videoclip per al seu actual senzill It ain't Me, que compta amb la col·laboració vocal de Selena Gomez i ha esdevingut el primer èxit del noruec als Estats Units. En realitat el videoclip té un argument força evident, però sí que en voldria comentar un parell d'aspectes, encara que potser no requereix una anàlisi tan profunda com altres videoclips.


Cap dels dos autors de la cançó apareixen en el videoclip.
En la primera escena no hi veig res fora del que és evident: tenen un accident de cotxe, el noi entra en coma i l'ingressen en un hospital. El que pot passar desapercebut a la primera vista, i que de fet, és l'únic que volia comentar és que el noi sembla que estigui en un món paral·lel, ple de llums artificials que jo interpreto que volen representar els cables que hi ha al voltant del llit.

Cap al final del videoclip, la parella del noi canvia la seva actitut gràcies a la música (Massa tòpic, però igualment és un vídeo correcte) i això és el que fa que el noi surti del tunel que hi ha al "món paral·lel.

És un vídeo molt tòpic, però he de dir que m'ha agradat força i que sens dubte és el millor de la -a hores d'ara- curta videografia del músic noruec. Això sí, practiament transmet el contrari que la cançó, on Selena Gomez parla sobre una relació que ha anat malament i que ella ja no estarà més per ell.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada