7 de set. 2017

Tota la informació de "Scream"

El dilluns, un misteriós vídeo promocional d'un nou projecte relacionat amb Michael Jackson va ser publicat a la xarxa; però jo vaig decidir no escriure sobre el tema fins que no se sapigués bé de que es tracta. Scream és un nou i innecessari recopilatori (Encara que es vol vendre com a àlbum) que conté 13 cançons ja conegudes per tots de la seva discografia com Ghosts o Thriller, així com un mashup que ja ha estat publicat al canal oficial de YouTube. O sigui, que si voleu us podeu fer la llista de reproducció, encara que el disc en si surt el dia 29 d'aquest mes.
Suposo que està orientat a la campanya de Halloween (Cosa que ningú ha dit, però que veient les cançons escollides és bastant obvi).
No s'ha dit res sobre si seran noves versions (Cosa que, ja posats, estaria bé) o les que ja coneixem; però suposo que si fossin versions noves s'hauria dit alguna cosa.

Tracklist:
  1. This Place Hotel
  2. Thriller
  3. Blood On The Dancefloor
  4. Somebody's Watching Me
  5. Dirty Diana
  6. Torture
  7. Leave Me Alone
  8. Scream
  9. Dangerous
  10. Unbreakable
  11. Xscape
  12. Threatened
  13. Ghosts
  14. Mashup


Suposo que que surtin recopilatoris nous d'un artista difunt o que senzillament no està en actiu és normal, però que el venguin com el que és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada