1 de des. 2017

Novetat + videoclip: So Far Away

Martin Garrix i David Guetta llancen avui la seva esperada col·laboració So Far Away, on també hi participen el cantautor britànic Jamie Scott i la cantant neerlandesa Romy Dya. Inicialment la part femenina de la cançó va ser gravada per Ellie Goulding, però finalment aquesta versió ha estat descartada, no se sap massa per quin motiu.
També avui n'han presentat el videoclip oficial dirigit per Damian Karsznia.
En general m'acostumen a agradar tant els llançaments del francès com de l'holandès, però aquest any considero que cap dels dos ens ha mostrat el seu millor nivell i So Far Away no n'és l'excepció. És una bona cançó, possiblement millor que res del que cap dels dos hagi llançat aquest 2017, però trobo que es queda lluny de les millors propostes d'un o de l'altre.
En aquesta ocasió aposten per l'estil Future Bass, pel que tant Garrix com Guetta han estat apostant recentment, d'una manera que si em dius que és una producció de Martin Garrix en solitari m'ho creuria, però és obvi que cap dels dos necessita del nom de l'altre per atreure atenció a aquest senzill.

Com a curiositat per acabar, dir-vos que Guetta i Garrix han anat fent música junts en successives ocasions des del 2015, però cap de les produccions ha estat publicada de manera oficial fins So Far Away.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada