15 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 1/10)

Comencem el repàs als 50 millors senzills de l'any. Cada dia publicaré cinc posicions més de la llista, i totes les anteriors les podreu anar trobant a la secció dedicada als especials de final d'any.


Zedd and Liam Payne Get Low.jpg
50. Zedd, Liam Payne - Get Low

Començo la meva selecció amb un dels senzills que Zedd ha llançat aquest any: Get Low, on col·labora amb l'ex-membre de One Direction Liam Payne. Malgrat que no ha tingut l'èxit comercial de Stay (tot i que també ha tingut una repercussió considerable), considero que és una cançó més interessant, i on aquest DJ alemany prova una fòrmula més diferent del què ens té acostumats, que diu que està inspirada en la música de Drake.







DoubleDutchessOfficial.jpg
49. Fergie, Nicki Minaj - You Already Know [Double Dutchess]

Double Dutchess ha estat un dels meus discos preferits del 2017, però cap de les cançons que han aconseguit que ho fos han estat llançades com a senzill, per això només tenim en aquesta llista la col·laboració amb Nicki Minaj You Already Know, on la ex-membre dels Black Eyed Peas ens mostra la seva vessant més hip-hop, agafant també inspiració de la música Deep House dels anys 80/90.





JasonDeruloSwalla.jpg48. Jason Derulo, Ty Dolla Sign i Nicki Minaj - Swalla

Podria parlar de com de desencertada trobo la lletra de la cançó per no parlar del videoclip. Però certament trobo que musicalmet és una gran cançó, fusionant influències del Carib amb sons electrònics i amb Jason Derulo quedant-se per un registre greu que no fa gaire mal a les orelles. Però és evident que el moment àlgid d'aquesta col·laboració a tres bandes és la de Nicki Minaj, on en certa manera respon el que Derulo i Ty Dolla Sign han dit.




Kygo Stargazing.jpg47. Kygo, Justin Jesso - Stargazing [Stargazing EP i Kids In Love deluxe]

Els llançaments d'aquest any de Kygo han estat molt polaritzants sota el meu punt de vista: per un costat ens ha portat algunes de les seves millors cançons com It Ain't Me, Stranger Things o Riding Shotgun; i en canvi també ha llançat un bon número de cançons mediocres com Kids in Love o First Time. Sense trobar-se en un extrem ni en un altre, trobem aquesta col·laboració amb Justin Jesso, que va sortir acompanyat d'un EP que recollia els diversos llançaments de Kygo fins aleshores així com una cançó inèdita.



Calvin Harris - Feels cover art.png
46. Calvin Harris, Pharrell, Katy Perry, Big Sean - Feels [Funk Wav Bounces]


Dels diversos senzills que Calvin Harris ha extret del seu últim disc Funk Wav Bounces, aquesta macrocol·laboració no només ha estat el més exitós sinó que el millor. Feels segueix amb la atmòsfera funk i R&B de la resta de cançons del disc, però potser enfocada d'una manera més pop. Feels va arribar al número 1 del Regne Unit i França, així com de la llista dance de billboard.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada