17 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 3/10)


Tercera part del top 50, en la què repassarem les posicions entre la 40 i la 36.

Part 2 (A cadascuna hi haurà un enllaç per anar a l'anterior).



So Much Better (Lost Frequencies remix) by Sandro Cavazza.jpg

36. Sandro Cavazza - So Much Better [Sandro Cavazza]

Possiblement no molts de vosaltres coneixereu a aquest cantautor suec, que ha treballat múltiples vegades amb Avicii (Sense anar més lluny, en el seu èxit Without You d'aquest any mateix). So Much Better va sortir al mes de Maig, però jo no la vaig coneixer fins que a l'Agost Avicii en va estrenar la seva remescla com a part de l'EP Avici 01. Malgrat que si he de triar em quedo amb la remescla, això no treu que la original sigui una proposta molt sòlida i una de les 50 millors cançons d'aquest 2017.




Charlie Puth - Attention (Official Single Cover).png

37. Charlie Puth - Attention [Voicenotes]

El primer senzill de Voicenotes ràpidament es va convertir en un dels èxits pop aquest estiu, apostant per un so R&B-funk molt interessant, que després Charlie Puth repetiria en el seu següent senzill How Long. Attention va assolir el top 10 a la majoria de mercats, i va situar-se al número 5 a Billboard.




You Don't Know Me.jpg

38. Jax Jones feat. RAYE - You Don't Know Me

Normalment dir que una cançó EDM sigui plana és un aspecte negatiu, però Jax Jones ha aconseguit l'efecte contrari en a You Don't Know Me, on col·labora amb la cantant londinenca RAYE. Aquesta cançó va ser un èxit arreu d'Europa arribant a la tercera posició dels dos mercats que més diners mouen en el nostre continent: Regne Unit i Alemanya.




Your Song by Rita Ora.png39. Rita Ora - Your Song

Quan vaig llegir que Rita Ora tornava a llançar música, em vaig mostrar totalment escèptic i no vaig fer cap mena de cas aquesta cançó fins que la vaig sentir a la ràdio i em va fascinar. Com tot el que faci aquesta cantant anglesa però nascuda a Albània, ha estat un gran èxit al Regne Unit (arribant al número 7), un èxit moderat en alguns mercats europeus i ignorada totalment a la resta del món.
La cançó està composada per el compositor britànic Steve Mac (qui ha composat o cocomposat cançons com What About Us de P!nk, Rockabye de Clean Bandit o Shape Of You d'Ed Sheeran) i Ed Sheeran, qui podreu sentir fent la segona veu si escolteu amb atenció.



Justin Bieber and BloodPop Friends.jpg
40. Bloodpop, Justin Bieber - Friends

Aquest senzill del productor BloodPop ho tenia tot per ser un número 1 mundial: era una cançó bona, amb l'estil de moda i sobretot, amb la veu de Justin Bieber. Malhauradament no va ser així, encara que tampoc es pot dir que fos un fracàs ja que va arribar als tops 5 de mercats importants com el Regne Unit, Canadà o Alemanya.
Aquesta cançó està composada per Julia Michaels, a qui aquest any per fi hem pogut coneixer com a interpret solista i qui participa en una versió alternativa de Friends.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada