19 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 5/10)

Part 4 (A cada part trobareu un enllaç que us porti a l'anterior).
Drake - Signs cover.jpg
26. Drake - Signs


Després que aquest artista de Toronto dominés l'any passat de manera absoluta, la música que ha publicat aquest any ha passat una mica més desapercebuda. Fora del seu projecte More Life, també va llançar el senzill Signs, on torna a estar al seu millor nivell encara que potser es pugui dir una mica que és més del mateix.
Drake va estrenar aquesta cançó durant la desfilada de la marca Luis Vuitton a la setmana de la moda de Paris al mes de Juny. 


Katy Perry - Bon Appétit (Official Single Cover).png
27. Katy Perry - Bon Appetit [Witness]

El segon senzill de Witness va ser aquesta cançó, que seguia molt (potser massa i tot) en la línia de Chained to The Rhythm i amb un contingut, el bon gust del qual és dubtable. No ens enganyarem, tot i que el vídeo de la cançó sí que es va fer viral, la cançó va ser un fracàs estrepitós, no arribant ni al top 50 als Estats Units i només havent aconseguit un certificat de platí. Això no treu que sigui una cançó que a mi m'encanti (La qual cosa és evident perquè si no fos així no seria en aquesta llista).



On My Way Tiësto.jpg
28. Tiësto feat. Bright Sparks - On My Way

Encara que el videoclip sigui una mica penós, On My Way és una de les millors cançons EDM de l'any. Tiësto, en col·laboració amb el duo anglès Bright Sparks, va apostar per un so més suau del que ens té acostumats, cosa que l'hi ha posat molt fàcil sonar a les ràdios d'arreu del món.




No Frauds cover.jpg29. Nicki Minaj, Drake i Lil Wayne - No Frauds


Nicki Minaj tornava a col·laborar amb els seus col·legues Drake i Lil Wayne per respondre de manera directa però sense perdre la elegància als diversos atacs que havien rebut per part d'altres artistes. Sota el mue punt de vista, No Frauds ha estat la millor cançó de rap de l'any sense cap tipus de dubte.
No Frauds ha estat un dels flops de l'any, caient 70 posicions al Hot 100 en la seva setmana tot i haver tingut una entrada més que decent (14-84).




30. AlunaGeorge - Turn Up The Love

Només hem rebut dos noves cançons d'AlunaGeorge, sense comptar col·laboracions, aquest 2017, però totes dues són realment exquisites. Una d'elles és Turn Up The Love, una cançó que aposta pel so tropical house que s'ha portat en els últims anys, i on encara que la orginalitat que caracteritza la música que fan aquest duo de britànics no és del tot present, segueix sent una cançó realment excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada